Je eigen webwinkel?

Om geld in te zamelen voor je goede doel open je een webwinkel waar jouw designs worden verkocht. Nadat je je account hebt geactiveerd en een goed doel hebt gekozen wordt je winkel automatisch gegenereerd binnen de wensen van het goede doel.

Personaliseer je winkel

Voor kopers is het natuurlijk belangrijk om te weten waarom jij jouw goede doel wilt steunen. Motiveer je actie dus! Je kunt dit doen door een persoonlijke boodschap die wordt weergegeven op de homepage van je webwinkel. Ook kun je je profielfoto uploaden zodat je vrienden en kennissen direct zien dat het echt jouw winkel is.

De leukste artikelen met je design

Binnen je webwinkel hebben kopers (donateurs) de keuze uit diverse kwaliteitsartikelen waarop jouw design wordt afgedrukt. Prijzen van de artikelen zijn (ondanks de opbrengst voor het goede doel) vergelijkbaar met die van andere foto-upload aanbieders. Voor iedere koper is er voldoende keus om jouw actie te steunen. Daarnaast kan er binnen je winkel, door degene die jouw actie willen ondersteunen, ook rechtstreeks worden gedoneerd aan jouw doel.