Verkoop je designs voor jouw goede doel

Verdien geld voor je goede doel door je designs op leuke artikelen te verkopen. Het is heel eenvoudig. Je kunt bij Good4Funds helemaal GRATIS een webwinkel openen waarvan de opbrengst (minimaal 30% per verkocht artikel) rechtstreeks naar het door jou gekozen goede doel gaat. Het kost je niets!

Een goed doel ondersteunen was nog nooit zo makkelijk. Binnen een kwartier staat jouw Good4Funds-actiepagina op internet, opent jouw persoonlijke webshop haar spreekwoordelijke deuren en kan het inzamelen beginnen!

Wat moet je doen?

1. Open je Good4Funds winkel
Maak een account aan op Good4Funds en geef aan welk doel je wilt ondersteunen. Voor je achterban (de kopers) kun je je actie motiveren en personaliseren.

2. Richt je winkel in
Upload je artwork. Bijzondere foto's, ontwerpen of illustraties die je ooit hebt gemaakt, kortom alles waarvan je denkt dat het leuk staat op de artikelen en waarvan je verwacht iets te kunnen verkopen.

3. Promoot je winkel
Is je winkel ingericht? Start dan met de promotie. Met een druk op de knop stuur je email-uitnodigingen naar iedereen die je kent. Daarnaast kun je je webwinkel via social media promoten.

Good4Funds: De makkelijkste en meest creatieve manier van fondsenwerving!

Open je winkel

De Good4Funds Challenge

Staat je winkel online en is je verkoop van start gegaan? Doe dan ook mee aan de Good4Funds Challenge. Nodig je vrienden en kennissen uit om in actie te komen voor ‘jouw’ goede doel. Zo maak je niet alleen gebruik van je eigen netwerk maar ook van het netwerk van al je vrienden. Binnen het winkel-overzicht zie je precies wat jouw Challenge heeft opgebracht.

Wat doet Good4Funds?

Naast het faciliteren en technisch onderhouden van het platform produceert en verzendt Good4Funds de artikelen die in jouw webshop zijn verkocht. Daarnaast zorgt Good4Funds voor de financiële afwikkeling met jouw kopers en wordt het door jou ingezamelde bedrag eens per maand automatisch overgemaakt op de rekening van het door jou gekozen goede doel.