Over Good4Funds

Good4Funds, een initiatief van Medialen BV, ondersteunt al sinds 2001 scholen, peuterzalen, kinderdagverblijven, verenigingen en andere organisaties die op originele manier extra geld willen inzamelen voor een zelf te bepalen goed doel. In de loop der jaren hebben we voor hen een unieke methode ontwikkeld die we vanaf medio 2014 ook aan particuliere weldoeners beschikbaar stellen.

Geld inzamelen voor een charitatief doel persoonlijk, simpel, veilig èn leuk maken: dat is wat we met ons computerplatform hopen te bereiken. Een Good4Funds-actie verloopt dan ook helemaal online. Geen verkoop langs de deur, bloembollenactie, flesseninzameling, sponsorloop of gedoe met cash geld. In plaats daarvan krijgt iedere deelnemer helemaal voor niets een persoonlijke actiepagina en een volledig operationele webshop waarin unieke artikelen met een eigen foto erop veilig besteld en betaald kunnen worden.

Anders dan bij andere aanbieders is een Good4Funds-actie zowel voor het goede doel, als voor de actievoerder volledig kosteloos. Omdat artikelen pas gemaakt worden als deze besteld en betaald zijn hoeft er niets te worden voorgeschoten noch geïnvesteerd. Wij leven van een kleine marge op de verkochte producten die overigens tegen marktconforme prijzen in de actie-webshopjes worden aangeboden. Vanaf de allereerste verkoop is er dus winst voor het goede doel en begint de inzamelingsteller te lopen!

Start nu je eigen actie